PHP Back-END Kehittäjä

Fiare Oy:llä on töitä tarjolla kahdelle kokeneelle PHP back end-kehittäjälle, SOVELLUSKEHITTÄJÄ tehtävässä

Fiaren missiona on yli 20 vuoden ajan ollut mahdollistaa verkkoon perustuvaa liiketoimintaa. Konsernin lähes 100 ammattilaista Euroopassa ja kehityskeskuksessamme Intiassa toimivat verkkopalveluiden ohjelmistokehityksen, pilvi-infran ja projektijohdon parissa. Tunnemme erityisen hyvin media-toimialan, mutta palvelujamme käyttävät yritykset eri toimialoilla yli 10 maassa. IT-konsultoinnin lisäksi toimitamme ratkaisuja digitaaliseen julkaisuun ja markkinapaikkaliiketoimintaan. Asiakkaitamme ovat mm Alma Media Oyj, Otava-konserni, I-mediat, Karjalainen, Badische Zeitung, Springer Nature ja AvBuyer.

Fiareconsulting.com ja Fiare.com

Nyt haettavassa sovelluskehittäjän tehtävässä olet osa asiakkaamme Alma Median kokenutta kehitystiimiä. Työssäsi pääset kehittämään liiketoiminnan kannalta merkityksellistä ja tunnettua auto-alan toiminnanohjausjärjestelmää. Työskentelet mm. pilvisiirtymän (AWS), mikropalveluiden ja rajapintakehityksen parissa. Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa suullista ja kirjallista suomenkielen taitoa.

Aikaisempi kokemus teknologiastackistamme katsotaan eduksi;
PHP, Git, AWS, MySQL/MariaDB, API, ERP / CRM

Etsitkö työhösi merkityksellisyyttä? Sovelluskehittäjänä Fiarella ja Alma Median liikkumisen palveluiden yksikössä olet mukana kehittämässä eturivin paikoilla suomen merkittävimpiä palveluita, jotka vaikuttavat satojen tuhansien ihmisten elämään joka viikko.

Fiarella olet osa itseohjautuvaa, huippuosaajien työyhteisöä, joka tarjoaa vakaan ja turvallisen työn. Sinulla on mahdollisuus työskennellä pääosin etänä, maailmantilanteista riippumatta.

Tarjoamme vakituisen kokopäivätyön ja motivoivan palkkauksen.
Työn aloitus heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätiedot tehtävään liittyen:
Tommi Heikkonen
+358 40 5048 820
[email protected]

Hakemukset:
Jenni Lehtola
+358 40 0188 455
[email protected]