Fiare etsii Helsinkiin, Ruoholahden toimipisteeseen projektipäällikkö-harjoittelijaa CMS-projektien pariin

Haemme projektipäällikköharjoittelijaa työskentelemään kotimaisten uutismedioiden sisällönhallintajärjestelmien ja verkkosivujen parissa. Asiakkaitamme ovat maakuntalehdet Karjalainen ja Ilkka-Pohjalainen sekä Hevosurheilu-lehti. Fiare vastaa lehtien taustajärjestelmien sekä verkkolehtien ylläpidosta sekä jatkokehityksestä ja tuesta. Roolissa tulet koordinoimaan ja priorisoimaan kehitystehtäviä ja tukipyyntöjä toimien asiakkaiden ensimmäisenä yhteyshenkilönä. Tehtävä sijoittuu Fiaren tytäryhtiöön Grass Bay Mediaan.

 

 

Olet järjestelmällinen persoona, jolla langat pysyvät käsissä. Ymmärrät vähintäänkin perusteet verkkopalveluiden kehityksestä ja projektinhallinnasta. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi ja kaupan päälle olet vielä sopivasti asiakaspalveluhenkinen. Et tarvitse mittavaa työkokemusta, vaan rutkasti intoa sekä kyvyn ja halun oppia nopeasti uutta.

 

Jos tunnistat näistä vaatimuksista itsesi, niin miksi et hakisi projektipäällikköharjoittelijaksi kansainväliseen tiimiimme? Matalan organisaation ja erinomaisen työilmapiirin lisäksi tarjoamme mahdollisuuden työskennellä suurten ja suosittujen verkkosivustojen kehityksen parissa ja kehittyä omalla alallasi kansainvälisen tason osaajaksi. Työssäsi ovat tukena asiantuntijamme pilvipalveluiden, fronttikehityksen ja integraatioiden saralta sekä projektipäällikkötaustainen tuleva esimiehesi Antti. Juttuseuraa saa myös muista Fiare-konsernin työntekijöistä niin toimistolla kuin yhteisissä aktiviteeteissakin.

 

 

Tehtävä täytetään heti sopivan ehdokkaan löydyttyä. Meille päädytään tyypillisesti töihin harjoittelun kautta ja meille on myös mahdollista työllistyä vakituiseen työsuhteeseen. Arvostamme kokemusta, koulutusta ja näyttöjä, mutta vielä enemmän oikeaa asennetta sekä kykyä ja mielenkiintoa omaksua uutta nopeasti.

 

 

Lisätietoja osoitteesta https://fiareconsulting.com/headless-cms-bold/ ja Antti Ruippo, 050 4431 113. Grass Bay Media Oy on osa Fiare-konsernia.

 

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian osoitteeseen: [email protected]